Gå til hovedinnhold Gå til søk

Vannskjæring med Omax 55100 Tilt-A-jet

Vannskjæring er en svært effektiv, nøyaktig og allsidig skjæremetode som tilbyr unike fordeler sammenlignet med mer tradisjonelle skjæremetoder. 

Vannskjæring

Vannskjæring bruker en høytrykksstråle av vann for å kutte ulike materialer. Denne metoden gir høy presisjon, allsidighet, og er skånsom mot materialet, noe som gjør det mulig å kutte nesten ethvert materiale uten å kompromittere dets strukturelle integritet.

Vannskjæring brukes i en rekke industrier, inkludert bilindustrien, romfartsindustrien, bygg og anlegg, og i fremstillingen av maskiner og verktøy. Det er også populært for kunstneriske applikasjoner på grunn av sin evne til å skjære komplekse detaljer.

Siden det ikke involverer varme eller farlige kjemikalier og produserer minimalt med avfall, anses vannskjæring for å være en miljøvennlig skjæremetode.

Hva er fordelene med vannskjæring?

Med vannskjæring får du rene kutt og lite eller ingen etterbehandling. En unik fordel med vannskjæring er at det er en kald skjæreprosess, noe som betyr at det ikke genererer varme. Dette eliminerer risikoen for varmepåvirket sone eller materialeforvrengning og -styrking som kan forekomme i prosesser som laserskjæring eller plasmaskjæring.

Med den unike teknologien og software fra Omax er vår vannskjæring et presisjonsverktøy som i mange tilfeller erstatter maskinering.

Tilt-A-Jet-teknologien kompenserer for vinkelfeil i skjæringen, noe som gir meget rette kutt. Det er en allsidig maskin som kan håndtere både tynne og tykke materialer uten varmeindusert deformasjon.

Vi har:

  • Vannskjæringsmaskin: Omax 55100 Tilt-A-jet
  • Et bredt stållager
  • Stor produksjonskapasitet
  • Dyktige konstruktører som hjelper deg fra ide til ferdig produkt

Vi tilbyr:

  • Produksjon av unike deler
  • Serieproduksjon av deler
  • Rask leveringstid
  • Vannskjæring i (ulike materialer)

Spesifikasjoner og mål:

Skjærebordets mål: 2540 x 1397 mm
Nøyaktighet: 0,025 mm

Er dette den rette maskinen for å produsere delene du trenger?
Ta kontakt med oss så finner vi løsningen for deg!

Du kan også sjekke ut våre tidligere produksjoner for å se hva maskinen kan lage.